Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 8. elokuuta 2008

Sadetta

Pentuilut menivät hyvin. Koko alkuajan tuo taas kaiveli kenttää ja riehui, ja minä oletin että se taas stressaa, ja yritin rauhoitella sitä, mutta mitä vielä. Kouluttaja sanoi, että nuo ennen stressiä ilmaisseet tekijät ilmaisevat turhautumista. Toisin sanoen, onko se ollut turhautunut silloinkin, kun meillä ravasin solkenaan vieraita? Oletan edelleen että silloin oli kyse stressistä.

No, minä sitten rauhoittelemisen sijaan vaihdoin taktiikan siihen, että yritin olla hirmu kiinnostava. Juoksin koiran kanssa ympärin kenttää hiki päässä, ja kyllä se äkkiä kuuntelikin. Teki kaiken mitä pyysin ja oli hirmu onnellinen kun sai tekemistä. Toisin sanoen, sille ei riitä pelkkä pikkuinen kontaktitreeni kun se tuodaan hihnassa kentälle..

Nyt sitten pohdin, auttaisiko asiaa jos opettaisin sitä rauhoittumaan. Eli sen ei tarvitsisi kaivaa kenttää sillä välin kun kuuntelen kouluttajaa, vaan se voisi maata paikoillaan turhautumatta.. Tuire Kaimion Pennun kasvatus esiin ja tutkitaan. Ja sitten toivoa, että olisin kiinnostava vähemmällä työllä:P

Mutta mitäs olenkaan harjoitellut viime aikoina.. No, tänään opetan häkkiin menoa. Koiralla on jo idea, eli eiköhän tämä tästä. Koko päivän on satanut, niin ei olla kauheasti pihalla viihdytty, pissallekkaan Rood ei suostu ellen pidä sateenvarjoa sen pään päällä.. Siis oikeasti! Vesi on hirmu kivaa niin kauan kun se on lätäköinä maassa ja kun siinä voi uida, mutta ei silloin kun se tulee taivaalta.. On se vaan pöljä penikka:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vilkas koira aina maahan odottamaan! Puupää, ootko sä mitään oppinut :Ddd