Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ramones: My brain is hanging upside down

Tiedän, huono selitys huonolle aktiivisuustasolle, mutta kun ne nyt on ylösalaisin..

Takku palasi koulun penkille. Tämän viikon sekoittelen litkuja ja kärsin päänsärystä liikojen rikki- ammoniakki- ja kloorihöyryjen takia. Koiraa treenaan minkä kerkiän/minkä pystyssä pysyn. Päähän sattuu.

Minä aktiivinen opiskelija en siis malttanut olla opiskelematta, joten ideaalinen koirantreenaamisaika kuluu nyt koulussa. Treeneissä käydään silti, maanantaina otettiin agilityä (perjantai jäi välistä toisen aivojen ylösalaisuuskohtauksen takia = Ruisrock) ja huomenna tottis normaaliin tapaan. Kotona treenaaminen on nyt tämän viikon vähäistä, mutta näytelmäharkoissa ollaan treenattu kun ollaan odoteltu omaa kohtausta. Tai siis minun kohtaustani, Rood ei ikävä kyllä päässyt mukaan näytelmään, vaikka olikin kaikissa harjoituksissa mukana ja loistava kamppaamaan polkupyöriä. Enivei, tässä polkupyörä- ja kylähulluhäiriössä otin vähän seuraamisia ja sivulletuloja aikani kuluksi, ja hyvin menee. Viime viikolla kaikki meni aivan uskomattoman huonosti, kun oltiin keskitytty agilityyn, mutta nyt alkaa koira taas keskittyä. Johtuu varmaan siitä, että käytän tottista hyödyksi agilityssäkin, jos koira täytyy saada istumaan tietyssä kulmassa esteeseen nähden, menen itse siihen seisomaan ja komennan koiran sivulle, paikallaolokäsky ja jätän koiran siihen. Joo.

Ei oikeastaan mitään tule mieleen, kun päässä pyörii myrkyllisiä kaasuja. Mutta koitan päivittää, jos saan hermostoni toimimaan ja aivostoni oikein päin.

Ei kommentteja: