Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 9. toukokuuta 2008

Koirankynnenleikkaaja

Nyt ollaan sitten käyty jo metsässäkin tutustumassa. Siellä otus pysyi kaiken aikaa lähellä, vaikka tutkikin ympäristöään innokkaasti. Tosin ihan heti ei taideta mennä uudestaan, kun aktiviteettia riittää tarpeeksi omalla pihallakin ja pellolla kontaktiharjoituksissa.

Kontaktiharjoituksista tosiaan, me edistytään! Silloin tällöin menee turhan kauaksi, joten olen ottanut tavakseni hypätä silloin ojaan. Kenkiä peittää savikerros, mutta koira tulee tarkkaan mukana kun välillä hukkaa minut.

Yksinolo sujuu edelleen mallikkaasti, vielä ainakaan ei ole mitään tuhonnut, keskenään vaan leikkinyt leluillaan kun olen koulussa. Tosin aamun nukkumisen jälkeen tuossa on niin paljon virtaa, että meinaa järki mennä kun väsyneenä koulusta tulee. Onneksi koulu antaa koiranpennun verran myötän, ja läksyt voi tehdä juuri ennen kuin menee nukkumaan(jos tekee laisinkaan). Nyt otus on taas väsähtänyt jalkoihin, kun oltiin pihalla rehaamassa.

Ja upeaa huomiota taas kontaktin puolesta! Koiran on alkanut tuoda minulle leluja! Huraa! Tosin lähinnä kännykkääni jolla se saa leikkiä kun en jaksa etsiä sen piilottamia leluja mistään.. Mutta tuo kuitenkin!

Aloiteltiin eilen sitten lopulta luoksetuloharjoituksetkin. Meni ihan hyvin, mutta otettiinkin vaan muutama toisto. Tätä ja peltoharjoituksia lisää.

Ja tosiaan, tänä aamuna ennen kuin lähdin kouluun, päätin leikata tuolta kynnet, kun pentunaolon ilosta ne kasvavat kohisten. Ihan kivasti meni toinen takajalka, vasemmassa minä ääliö leikkasin ytimeen.. Koira vähän vingahti ja jatkoin leikkaamista, kun ei suuremmin reagoinut, ja vasemmassa etukäpälässä, taas ytimeen! Leikkasin sitten sen loppuun ja jätin oikean etukäpälän päivänaikaan, jolloin silmäni eivät ole ristissä unesta.. Mutta loppujen lopuksi meni oikein mallikkaaksi, koska koira ei suuremmin mokiini reagoinut, vaan ensimmäiseen virheeseen vingahtamalla ja rauhoittui saman tien.. On mulla siinä vaan kova narttu!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että kontakti harjoitukset lähtenyt sujumaan. :)

Sama täällä oli aluksi, nyt kerkee niitä paremmin tekemään. Aluksi se työllisti niin että ennen tuntia koulussa tuli läksyt tehtyä. :D

Niin noi kynnet kasvaa kyllä tosi nopeasti ainakin etu. Ruutilta oon myös kaksi kertaa jo leikannut. Ehkä huomenna jos taas saisi leikattua.