Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 27. toukokuuta 2008

Rokotuksilla

Tänään oltiin tosiaan rokotuksilla, ja hienosti meni. Ei tuo edes huomannut että pistettiin. Sen sijaan eläinlääkärin muut asiakkaat olivat vähän pelottavia, iso berninpaimenkoira tuli huoneesta kun olin maksamassa ja Rood meni kassan taakse kurkkimaan:P Pelännyt ei varsinaisesti, korvat pystyssä ja valppaan oloinen, mutta vähän epäilytti ettei ehtinyt suoraan tutustua.

Tuo on alkanut paimentaa. Olen siitä aika ylpeä:P Jalkapalloa vain, onneksi, eikä mitään autoa/polkupyörää/traktoria. Pitää varmaan loppukesästä käydä kasvattajaa moikkaamassa niin nähdään suhtautuminen lampaisiin.

Ja KONTAKTIA. Olen vähän liikaa viime aikoina innostunut noista temppuiluista, ja totesin tosiaan, että kyllä ne seuraamiset sun muut voi kuitenkin jättää sinne toisen vuoden puolelle, nyt jos saisi ekana elinvuotena tuon kontaktin kelvolliseksi. Tuo pysyy ihan kohtuuhyvin mukana, vaikka joskus pihalla alkaa jo irtaantua minusta autotallin taakse(ei hyvä paikka koiralle..). Muuten rajat on pysyneet hyvin selvillä, kun alusta asti ollaan opeteltu että sikaloille ei pihasta lähdetä. Ei lähde.

Mutta nyt aletaankin sitten juosta kylillä kun saatiin nuo rokotukset! Huraa! Tänään käytiinkin jo heti kirpparilla tutustumassa valikoimaan. Ei löytynyt muuta kivaa kuin kenkiä, jotka tuo pentu olisikin ottanut mukaansa.. On se vaan koira:D

12viikon iän kunniaksi paino: 5,2kg. On se vieläkin aika tirri. Mutta sen se on näköinenkin, pitkäjalkainen hoikka otus, eikä semmoinen söpö pyöreä ilmestys kuin muut pennut. Mutta olkoon sitten gaselli, jos tahtoo, meillä on totuttu kummallisuuksiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!

Aivan ihana pentu!! Ja mahtavan värinen :) Minullekkin 95% varmasti tulee bordercollien pentu, tuonti uros ja ruskea-valkoinen, tolleri neidin kaveriksi :) meidän touhuista => http://koti.terrieri.net/caritakalla

Anonyymi kirjoitti...

On se Rood sitten niin paljoa Ruutia sirompi. :) Ruuti painoi 12vk 8kg, ja noin 36-38cm korkea.

Ruutikaan ei edes huomannut rokotusta. :D

Kirppiksellä mekin ollaan käyty, siellä hyvää häiriötä ja näkee kaiken laisia ihmisiä ja kaikki rapsuttelee eritavalla.