Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

perjantai 2. toukokuuta 2008

Rood saapuu!

Nyt siirtyi blogitus tänne blogspottiin, kun vuodatus kettuilee:S

Eli eilen aamulla lähdettiin ajamaan Seinäjoelle päin ja kolmen tunnin päästä oltiin perillä. Siellä sitten paperit kuntoon, juorut vaihtoon, pentu kainaloon ja kohti kotia=) Kolme tuntia autossa meni pikkuiselta upeasti! Alkumatkasta istui sylissäni ja vähän vikisi, mutta puhuin sille reippaasti kuin mikään ei olisi vialla ja kohta pentu jo rauhoittuikin ja nukahti. Puolessa välissä pysähdyttiin pissalle ja jatkettiin taas kotiin. Oksennettuakin tuli, mutta se ei pentua haitannut, joten siitä ei nostettu numeroa=)
Kotona tuo rohkea otus juoksi talon läpi alle minuutissa. Sitten ilta leikittiin ja käytiin pihallakin, sekä nukuttiin. Ruoka ei oikein maittanut.
Yökin meni hyvin, yhdeksältä jo nukahdettiin, kun minun kello viiden aamuherätykseni ja koiran rasittava päivä vaativat veronsa. Pentele nukkui koko yön sänkyni alla, heräsi vasta kuudelta samaan aikaan kun minäkin.
Hienosti on siis mennyt, kohta pitänee aloittaa yksinoloharjoitukset ensi viikkoa varten. Pentu on kovin itsenäinen, menee minne mielii eikä kauheesti perääni katso.. Joten suunnitelmissa on leikkiä leikkejä, jotka lisäävät kiinnostusta minuun(takaa-ajo, vetoleikki). Tuo kyllä leikkii mielellään yksinäänkin=)

Ei kommentteja: