Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 5. toukokuuta 2008

Kotiutumista ja eka päivä yksin kotona

Elävä on kotiutunut upeasti=D Edelleen yöt nukutaan rauhassa ja rohkeaa tyttöä ollaan.. Ollaan aloiteltu kontktiharjoituksia, eli mennään pellolla ees taas ja jos ei tule mukana niin jää kyydistä. Välillä kun tulee hienosti mukana saa makupalan. Tästä huolimatta on edellen ERITTÄIN itsenäinen, olen jättänyt ilkeyksissäni pihallekkin keskenään kun ei ole mukana pysynyt, ja ikkunasta kun olen katsellut, niin saattaa mennä kauankin ennen kuin huomaa nurmikolla maatessaan että "jaa a, mamma meni". Silloin juostaan kuistille, sillä kun tuntuu olevan tämä käsitys, että kyllä ne jostain löytyy, ei tartte huolehtia.. Joo, tämä on TOSI itsenäinen.

Ensimmäinen päivä loman jälkeen meni myös hyvin. Aamulla jätin tuon keittiöön ja koin todella huonoa omatuntoa koko päivän, koska en ollut harjoitellut tuon kanssa yhtään niin paljon yksinoloa kuin olisi pitänyt, vain muutaman harjoituksen, jotka meni vaan niin ja näin.. Eli yhdeltä kotiin otin omaa vapaata hieman paniikissa mitä pentu on mahtanut tuhoilla yksin kotona ollessaan.. Mutta mitä vielä. Nätisti nukkui pedillään. Oli ilmeisesti leikkinyt onnessaan yksin koko päivän, lelujen uudesta järjestyksestä päätellen=) Ajattelin, että tuo jopa saattaisi saada jotain traumaa ja yksinolosta saattaisi tulla mahdotonta kun sen tuolla tavalla hylkäsin, mutta vielä vähemmän. Kotiintulostani lähtien katsoi vain hieman perääni, nyt pureskelee jo lelujaan yksin olohuoneessa, kun minä pakenin kirjoittamaan blogia.. On siinä itsenäinen pentu=) Pitänee ottaa mukaan kontaktiharjoitukset metsässä, koska siellä pääsen piiloon jos pentu ei seuraa. Olen minä vain julma=D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HAHAA! olenkin nähnyt tuon ihanaisen jo :D oli aivan ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Rood on niin suloinen. :) Onnea vielä tänne siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kun kerkesin lukea molemmat. Niin meilläkin oli yhdessä vaiheessa että ulkona pystyin mennä toiselle puolelle taloa toisen koiran kanssa ja vaikka kutsui/ei kutsunut ei viitsinyt Ruuti tulla. mutta kyllä se nyt seuraa ja luoksetulo alkanut sujua. (Kun ollut mulla nyt vähän yli 2vk)