Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 21. toukokuuta 2009

blink-182: Dammit

VPKH:n tottisreenissä taas tänään. Tuli vähän turha reissu, kun äiti oli käynyt juoksuttamassa Roodin sillä välin kun odottelin kentällä omaa vuoroani. Tuloksena Rodeo oli niin väsynyt kaikesta haistelusta, ettei jaksanut keskittyä minuun ja treeniin. Että ei otettu kovin pitkää, vähän sivulletuloa. Rood olisi kyllä riekkua jaksanut, muttei sitten oikein mitään järkevää. Toisin sanoen, otettiin vaan lyhyesti pari sivulletuloa ja lähdettiin sitten.

No, enivei. Todettiin (tai siis kouluttaja totesi, minä nyökkäilin ja aivastelin, kun hyttyset lensivät nenään) että Rood ei osaa tulla sivulle. Siis, se tulee, ja ihan nätisti tuleekin, mutta se ei tiedä sitä paikkaa mihin sen pitäisi tulla. Eli siis, jos käännyn vasemmalle Rood on ihan hukassa. Kun siirryn oikealle se pysyy useimmiten ihan hyvin. Minun pitäisi saada joku vahtimaan treeniäni kotonakin, että tiedän onko se oikeassa paikassa.. Argh. Tai sitten vain opetan sen sisällä makupalan kanssa uusiksi, kotipihassa makupalalla, ja koitan sitten vaihtaa leluun, jotta koira keskittyy minuun kentälläkin. No, katsotaan nyt. Canis-lehdessä oli kyllä ihan hyvät ohjeet perusasennon opetteluun, mutta ehkä saisin sen tästä vielä.. Noh, kuten sanoin, jää nähtäväksi.

En ole jostain syystä oikein jaksanut jälkeä enkä esineruutua ottaa tässä viime päivinä. On ollut niin poikki olo koulun kanssa.. Mutta ehkä niitäkin tässä pikku hiljaa taas.

Ei kommentteja: