Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 5. toukokuuta 2009

Nirvana: In Bloom

Kesä tulee ja maa on vihreä. Alkaako vähän ideat olla loppu? En ainakaan myönnä..

Eilen satoi. Ja PK-pakkomielteisethän tietävät mitä SE tarkoittaa. Metsä on jälleen auki pienille nenille!

Tänään siis esineruutua. Viisi esinettä, suoraan edessä eka ei mitenkään piilossa kun kiinnosti muistaako koira vielä. Ja muistihan se. Oi että tuo nautti! Ensimmäinen esine siis edessä ja aika helppo, tuuli kävi myötä, joten koira juoksi ohi ennen kuin haju tuli nenään. Toinen esine myös suoraan edessä, pienen kuusen takana. Tässä meni jonkin aikaa, kun yritti jäljittää hajua kuusen juuresta. Kolme viimeistä olivat myös suoraan edessä aika kaukana. En osaa sanoa metrejä, mutta muistaakseni ihan niillä pituuden rajoilla joilla olen Roodin kanssa treenannut. Ensin juoksi ohi, juoksi yli esineestä varmaan kolme kertaa ennen kuin löysi. Toisella kertaa samassa paikassa kaarsi juuri ennen esinettä vasemmalle, mutta löysi pian. Kolmannella kertaa juoksi suoraan ja löysi heti. Viiden toiston jälkeen sai kantaa patukan kotiin onnellisena palkastaan.

Nyt pitäisi alkaa tehdä vähän suunnitelmia miten tästä edetään. Otan varmaan avustajan(lue:pikkuveli) mukaan ja alan treenata pituutta. Sitten täytyy panostaa tokopuolen reeniin, että saan aloittaa noutoharjoittelun ja näin hioa luovutuksen kuntoon.

Ja jahka tuo avustaja lakkaa torveilemasta(tällä hetkellä soittotunnilla) varmaan lähdetään koittamaan jäljestämistäkin. Jeejee!

Ei kommentteja: