Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

tiistai 25. marraskuuta 2008

Is there life on Rood?

Ja kyllä siellä on. Kaveri soitti ja kertoi, että koirassaan on täitä. Minä totesin että no, eihän Roodissa voi olla, juuri sille tein viikko sitten tarkistuksen eikä ole tätä kyseistä koiraa nähnyt sen jälkeen.. Mutta mitä vielä. Jalkaeläimiä siellä oli vilisten. No, ell onneksi tuli katsomaan possuja niin tarkisti samalla käpäläeläimenkin. Ei löytänyt mitään(niin kai, kun katsoi ruskeista kohdista) mutta luotti minuun ja kirjoitti reseptin Strongholdiin. Aloin itsekin jo epäillä löydöksiäni kunnes illalla palasin koiran turkin pariin ja siellähän niitä oli, mahakarvat täynnä jalkamahoja, jotka olivat täynnä paimenesta ryöstettyä verta. Tänään hain aineet apteekista ja pumppasin ne koiraan(niskaan, en mahaan). Nyt pitäisi olla piskin asiat taas kunnossa, sen pedin vielä laitan pakkaseen, sekä kaikki petivaatteet koko talosta, tuo koira kun nukkuu aika monipuolisesti ja tasapuolisesti jokaisen sängyssä.

Täiden lisäksi kuuluu lunta. Kun se satoi narttu kommentoi "kiinnosti" ja jatkoi oleiluaan. Kun se sitten joutui peltolenkille(metsät edelleen lenkkeilyalueen ulkopuolella, kun ovat täynnä aseistettuja tanskalaisia. Ja joskus myös ruotsalaisia ja saksalaisia) kanssani se tajusi, että valkoinen aine onkin kivaa. Minä rämmin vaivalloisesti kainaloihin asti valkoisessa veden olomuodossa(no okei, polviin asti) ja Rood otti tehtäväkseen napata kiinni jokaisen jaloistani lentävän lumipaakun. Siinä sillä olikin töitä, ja välissä piti ottaa spurtteja ihanaisessa hangessa. Jäljet olivat mainiot, tuo pystyy loikkaamaan kaksikin metriä ennen seuraavaa jälkiparia. Nauratti.

Ja seuraamista olen ottanut säännöllisen epäsäännöllisesti. Se on hirmuisen hauskaa kunnes kulmahampaat uppoavat kynsinauhoihini. Tuo on niin yritteliäs ja tekee mitä vain saadakseen makupalan, sen kanssa on tosi kivaa treenata. Ajattelin vielä mennä sisällä hieman ja sitten siirtyä myös ulos harjoittelemaan. On tosi mahtavaa opettaa koiraa joka haluaa oppia! Täytyy varmaan alkaa väkertää lievää koulutussuunnitelmanpoikasta, kun en vaan pysty olemaan opettamatta tuota enää. Kyllä se kontaktikin siitä paranee kun treenaa muutakin kuin perusjuttuja.

Oltiin myös eläinkaupassa. Sinne oli tullut uusi myyjäsetä ja tämän mukana hyllyllinen harrastustavaroita. Olin ihan paloina innosta, kun siellä oli muutakin kuin hamsterinruokaa ja koiranvillapaitoja. Oli noutokapuloita vaikka kuinka, treeniliivejä, viestipantoja, motivointipatukoita, hakuilurullia.. Ah autuutta. Ostin Roodille sitten uuden noutokapulan kun mukava myyjä auttoi valitsemaan sopivan kokoisen. Nyt voidaan sitten alkaa reenata noutoakin, hihhihhii!

Olen niin ekstaasissa tästä koulutuksesta, että taidanpa alkaa hahmotella pientä koulutussuunnitelmaakin. Sellaista, jossa on tarpeeksi tilaa myös luoksetulolle häiriössä etc.

Ja nyt meikä menee. Simpsonit alkaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eläinkaupoissa on aina kaikkea niin kivaa. :D

Joo tänään kanssa metsässä katselin noiden loikkia hangessa. Rasmus hyppäsi jonkun 3metrin välillä kun oli risu maassa. Ja muka maksien pituushyppy on pitkä? :D

Täälläkin tykätään juosta hangessa, joka kyllä kohta lähtee täältä pois. Loppu viikosta vesisadetta..

Anonyymi kirjoitti...

Täältä kanssa siskolta terveisiä! Ja mukavaa Joulun odotusta, josko sitä luntakin tulis, kun meillä ainakin tykättiin lumesta nääiiin paljon:)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ootten päässet jo loiseliöistä eroon!