Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

torstai 18. kesäkuuta 2009

Matti ja Teppo: Mä joka päivä töitä teen

enkä näin ollen ehdi koneelle riittävän usein päivittääkseni treeneistä. Koitan tässä nyt äkkiä kertoa jotain.

Eli seuraamista otetaan jo parilla askeleella, sekä käännöksiä oikealle. Jos oikein villiinnyn käännytään vasemmalle (järkyttynyt kohahdus). Tänään ei päästä treeneihin, viime viikolla oltiin kyllä mutten ehtinyt päivittää.

Maanantaina alkaa agilityn alkeiskurssi, jolle ilmoitin Roodin. Tällä menolla siitä tulee täysipäiväinen agilitykoira, vaikka sitä piti vain koittaa :S No ei vaan, ehkä meidät potkitaan ryhmästä koska ei osata käyttäytyä. Jää nähtäväksi.

Takku opettelee BH-kokeen seuraamiskaaviota. Sitä tuskin tarvitaan ihan heti, mutta aloitetaan treeni ajoissa. Toistoja toistoja vaan, koitetaan saada tämä liike selkärankaan.

Nyt Takku palaa töiden pariin. Ei täällä saa olla.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Moikka!

Mä en kerkeä noihin yhteistreeneihin nyt pitkään aikaan, niin kirjoittelen tänne. Onkos "meidän" pennut vielä hyvässä kunnossa?

Mietin tässä tarkemmin niitä pentuja ja alkaa tuntua vähän huonolta idealta toisen pitäminen. :/ Totesin tässä yksi päivä, että meidän vanhempi kissa inhoaa muita kissoja, antoi kunnolla selkään naapurin kissanpennullekin, kun pääsi tapaamaan sen. Ja noillehan se murisi jo silloin, kun olivat vain laatikossa.

Lisäksi Ronja tykkää kauheasti leikkiä kissojen kanssa, ei se vihainen ole, mutta liian raju. Siinä on pikkukissillä aika huonot mahdollisuudet puolustaa itseään.

Tunnen oloni ihan täydeksi petturiksi, mutta pystyisiköhän sä löytämään kodin niille molemmille?