Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Alice Cooper: School's out

School's out for summer!

Kesä. Ulkona on melkein kolmekymmentä astetta lämmintä. Treenaaminen on rankkaa, hiki virtaa ja koira kompastuu kieleensä. Rood toki treenaisi siitäkin huolimatta, mutta en halua pakottaa sitä. Kuitenkin sen käytöksestä huomaa, että kuuma tekee tehtävänsä. Rood ei aina jaksa edes juosta pallon perään (!) saati sitten paimentaa sitä, vaikka pyytääkin koko ajan lisää.

Hain eilen ammeen pihalle ja täytin sen vedellä. Käy niin sääliksi Roodia, kun se joutuu kuumissaan olemaan, että pääsee ainakin läträämään vedellä välissä.

Eilen mentiin myös uimaan. Olikin aikamoista. Rood ei nimittäin ui. Vedessä se läträä niin että mahakarvat kastuvat, mutta kyljet ja selkä eivät saa kaatua. Minä sika sitten työnsin sen laiturilta veteen. En tiennyt, että koiratkin osaavat kiivetä laiturilla olleita tikapuita, mutta kyllä Rood ainakin osasi. Näin ollen se jäi laiturille kun menimme siskon kanssa uimaan. Huutelimme sitä mukaan, ja se vikisi, oli monta kertaa tulossa, mutta aina vesi esti. Sitten se juoksi rannalla edes takaisin ja kävi tarkistamassa, että kuskina toiminut, rannalle jäänyt siskon poikaystävä ainakin oli vielä sen tavoitettavissa. Lopulta se sitten totesi että pakko sen on meidän mukaamme tulla, ja lähti rannasta varovasti etenemään. Se uikin sitten koko matkan luoksemme ja sai hirmuiset kehut. Rood kyllä osaa uida ihan nätisti, mutta se hengästyy siitä todella nopeasti. Sitten se myös keksi, että jos käpälät nostaa ilmaan uidessa, syntyy roiskeita, joita on kiva jahdata.

Että näin. Olimme lähdössä kotiin, ja Rood vaan häslää rantavedessä eikä halua lähteä. Näin ollen uin sen kanssa vielä kierroksen. On se vaan hirmumukava otus, kun tykkää uida kanssani :D Tärkeä pieni koira.

Vedestä noustessa Rood näytti (ja haisi) aivan uitetulta koiralta. Mistäköhän johtuu?

Nyt vien Roodin ulos lenkille metsään, kun suorassa auringonpaisteessa on jo liian kuuma, taas. Ennen puoltapäivää lähden töihin, ja tulenkin sieltä vasta illalla seitsemän - kahdeksan aikaan. Sitten on jo riittävän viileää, että päästään piskin kanssa jo treenaamaan.

1 kommentti:

Iida kirjoitti...

Kiva blogi teillä ja kivoja kirjotuksia olet kirjoittanut. Löysin teidän blogin siten, että kun eilen oli isoveljeni yo-juhlat ja sun isä ja äiti oli täällä meijän juhlissa niin sun äitis näytti tämän blogin. Tässä on vielä minun tekemä blogi koissuilleni http://www.oosaheeler.blogspot.com/
Hyvää alkavaa kesää sinulle ja ihanalle Roodille
Toivottavat pikkuserkkusi Iida Urjalasta ja hänen pikkuneitinsä heeler heidit Oosa ja Freya.