Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Rob Zombie: Dragula

Tämän päivän otsikko ei liity aiheeseen. Se on vain aivan järjettömän hyvä kappale, enkä enää kestänyt sitä, että aina blogiani kurkatessa päässä alkoi soida Matti ja Teppo.

Haparaa muistelua kuluneista, päivittämättömistä päivistä. Viikonloppuna Rood putosi maapallon sisään. Olin vanhalla navetolla hakemassa pellettiä kissanpennuille Roodin kanssa, kun yhtäkkiä koiraa ei ollut missään. En huolestunut, koska Rood yleisesti ottaenkin on itsenäinen eläin ja ilmestyy aina lopulta jostain kulman takaa. Nyt onneksi satuin vilkaisemaan ympärilleni ja huomasin valkoisen vilahduksen maassa ja kuulin loisketta. Vilkaisin alas, ja näin Roodin. Vanhan naveton vieressä on viemäri, jonka olemassaolosta en edes tiennyt.. Kyseessä siis sellainen pyöreä, syvä kuilu, jonka pohjalla on vettä. Kansi oli ilmeisesti pettänyt ja koira putosi. Ei mitenkään miellyttävä tapaus, koska viemäri oli tietenkin todella syvä. Aloin huutaa apua ja tutkia miten saisin koiran ylös, se kun oli oikeasti tosi syvällä kuilussa jossa ei ollut mitään tikapuiden tapaistakaan.. No, äiti ilmestyi paikalle, minä olen jo mahallani maassa ja kurottelen viemäriin. Rood tajusi onneksi nojata etukäpälillään viemärin seinämään ja yletyin sen niskanahkaan, josta koira nousi nätisti ylös.. Heti kun Rodeon jalat tapasivat taas normaalilla pinnankorkeudella olevaa maata matka jatkui. En ymmärrä. Jos minä olisin pudonnut viemäriin, olisin vähintäänkin katkonut jalkani, ja sieltä päästyäni en olisi tasankaan jatkanut varomatonta ryntäilyä tutkimatta maaperän vankkuutta. Mutta luojalle kiitos tuon pikkupiskin kovuudesta, ei joka narttu noin rennosti suhtaudu likaviemäriin.. Esimerkkinä äiti, joka vaati minua pesemään viemäriverkostoa tutkineen pikkukoiran ennen sisälle tuloa. Ei se oikeasti kovin likainen ollut..

Maanantaina mentiin agilityyn. Alkeiskurssi, jolla päästiin loistamaan, kun kerran ABC-kurssi on jo käyty. Otettiin hyppyä, putkea, keppejä ja puomia. Hyppy oli matala, vein patukan toiselle puolelle, palasin komentamaan Roodin hypylle, Rodeo hyppäsi esteen yli, haki patukan, ja hyppäsi takaisin leikkimään kanssani. Putkea otettiin juoksemalla läpi, eli juostaan putkelle, minä komennan käskyn, Rood putken läpi ja minä heitän sille patukan kun se ulkoistuu putkesta. Keppejä neljällä kepillä, nämä otin makupalalla. Puomi taas oli pelkkä lankunpätkä tasaisella maalla. Opetin jarruttamista loppuun, ja nyt keljuttaa kun en muistanut merkata ylös abc-kurssilla käyttämääni käskysanaa.. Se saattoi olla "rauha", mutta nyt käytin "jarru", kun en ollut varma asiasta. Perjantaina kentällä en varmaan muista sanaa ja alan käyttää jotain kolmatta..

Huomenna tottista. Seuraamista ollaan otettu välistä pitkiäkin pätkiä. Hyi minua, ei saisi. Rood pitää mahtavasti kontaktin, kun palkkaa namilla, koska silloin se jaksaa keskittyä, kun ei ole niin aktiivisesti palkan perään.. Siis, en osaa selittää :D Patukan kanssa Rood häslää enemmän.

Tennispallo poistui kuvioista. Tai ei varsinaisesti. Se poistui palloista ja muuttui kahdeksi pallon puolivaipaksi. No, ei se taida olla kuvio.

1 kommentti:

Rima kirjoitti...

Ahkera duunari! ;) Mut okei, harmi. Kysy ihmeessä, infoot mulle sitten. Vielä se sopiva elikkoyhdistelmä löytyy.