Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 19. elokuuta 2007

Lukiokin alkoi

Ja täytyy sanoa, että työn määrä on järjetön!! Koiralle ei tahtoisi millään löytyä aikaa, kaverit lopettelevat jo harrastuksiaan, mutta koiran kanssa harrastamisesta en luovu : ) vaikka sitten koulu kärsisi.
Tämän jakson jälkeen onneksi helpottaa, niin sitten riittää aikaakin enemmän. Nyt olen opettanut Nemille vain pöhköjä temppuja, kun ei into riitä muuhun : ) temppuilu saa kuitenkin aina hyvälle tuulelle, koira kun oppii pikkuiset liikkeet kuin vettä vain, esimerkiksi heiluttamaan opetin sen viikko sitten Simpsonien mainoskatkolla : )
Kyseessä siis on (taas) kouluttajan motivaatiopula. Seuraamista jankkaan edelleen sivulletulossa, koska haluan saada sen todella varmaksi. Aina "oikeita" liikkeitä harjoittelemaan siirtyessä kuitenkin mieliala muuttuu niin koiralta kuin omistajaltakin, sivulletulo kun tuntuu niin vaikealta tehdä innostavasti. Ja kun minun mielialani laskee harjoituksesta toiseen mentäessä, niin laskee koirankin ja sitä lakkaa kiinnostamasta.. Pitäisi keksiä opettamiseen jokin leikkimäinen tapa, että saataisiin kummallekin motivaatiota : ) siitä miettimään sitten vaan.
Jäljestäminen on nyt vähän jäänyt, en ole metsään asti viitsinyt vaivautua : ) pitänee mennä viimeistään ensi viikonloppuna, koulupäivän jälkeen kun en jaksa metsään raahautua ryteikköihin rämpimään.. No, Nemi onneksi saa virikkeitä paalien ajosta, se kun pääsee veljen ja isän mukaan hakemaan paaleja pellolta kun teen läksyjä. Tuo pikku otus nauttii kuorma-autossa istuskelusta ja maisemien katselusta : )
Mutta, nyt jatkan läksyjen tekoa(joiden takia koneelle raahauduinkin) ja sen jälkeen alan vaivata päätäni tällä koulutuksen innostavammaksi saaminen -ongelmalla.

Ei kommentteja: