Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Häpeää

Nyt kyllä hävettää, kun kirjoitteklen tänne niin aktiivisesti=) Pitänee ryhdistäytyä.
Nyt kevään aikana olemme Nemin kanssa tehneet - vaikka mitä! Lonkkakuvissa käytiin noin kk sitten, paperit eivät ole vieläkään palanneen Kennelliitosta. Tulos oli A/B 0/0, toivottavasti palaa samana.
Näyttelyissä emme ole nyt kierrelleet, ja hyvä niin, sillä en jaksanut edellisiäkään tuloksia tänne kopioida=) Näkyyhän tulos kuitenkin KoiraNetistä, tosin täällä voisi saada paremman kuvan.. No, jos joskus vösöön kunnon kotisivut kerään kaikki sinne.
Olimme Nemin kanssa myös Loviisassa TOKO-leirillä ja kivaa oli=) Minä opin vaikka mitä, ja Nemikin kulkemaan vetämättä hihnassa. Tokopuolella jannaammekin jälleen seuraamista, siinä kun tunnun aina etenevän liian nopeasti, ja joudutaan taas palaamaan taakse päin. Sen lisäksi olemme opetelleen uutta maahanmenoa, Nemin maahanmeno kun on sellainen, että lysähdetään ensin istumaan ja valutaan siitä makuulle. Olemme myös opetelleet uutta käskyä varmaksi, jotta sillä saataisiin sitten keskeytettyä tuo niin ikävä ja sitkeä tapa, autojen jahtaaminen. Sen lisäksi olemme aloitelleet seisomiskäskyä.
Jäljellä jannaamme edelleen ilman keppejä, minä kun en osaa niitä opettaa=/ Pitänee perehtyä asiaan..
Koetan nyt nopeammin kertoa lisää kuulumisia(en usko) jos jotakuta oikeasti kiinnostaisi=)
Ja niin muuten, uusi pohja! Eikös ole nätti? Pidän itse siitä kovasti. Kuva on otettu Loviisan leiriltä.

Ei kommentteja: