Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kaija Koo: Tinakenkätyttö

Taas oltiin koetreenissä!

Stepu teki koko avoimen, seuruu oli voittajasta. Kyllä siinä avossakin vielä hinkkaamista on ennen toko-SM:iä, voin kertoo :D

Seuruussa Stefa sähläili ihan huolella, sekos taas täyskäännöksessä niin että kiersi mut väärältä puolelta. Edisti, oli väljä ja epätarkka. Mutta ainakin se oli iloinen! Tekniikkatreeniä siis luvassa!

Luoksetulon pysähdys valui, ehkä  metrin se tuli oikein valuvaluen.

Liikkeestä seisomisessa Stefa meni maahan!

Noudossa Stefa lähti liikkurin käskystä, luovutti vinoon ja irrotti tahmeasti.

Hypyssä Stepu hyppäsi esteen viereen seisomaan :D Hyvin hämmentävästi, kai se luuli hypänneensä esteen. Otettiin uusiks ja se menee ekalla istumisella seisomaan, alo-hyppy on hyvin saatu selkärankaan.

Ykkönen se vissiin ois ollut, noi on kuitenkin suht pilkkuvirheitä kaikki. Tai ei oo, seisominen, nouto ja hyppy oli oikeasti rumia, ja pistemenetyksiä ois tullut ihan tuntuvasti. Mutta kuitenkin sellaisia kivoja pieniä helposti kuntoon treenattavia. Ehkä.

BTW. Siellä vähän ukkosteli mutta Stefa teki silti täydellisen paikkiksen. Kuinka loistavaa!

Possu teki luoksepäästävyyden tosi hienosti. Oli kivaa mennä sen kanssa kehään, kun se tuijotteli mua tiiviisti muista koirista huolimatta. Tai no, alussa katseli muitakin, mutta kun palkkailin kontaktia alkoi se pitää katseensa hyvin tiiviisti minussa. Kun tuomari koski Possua, istahti Possukka tuomarin syliin, mutta eipä tuo haittaa.

Paikkis tehtiin kehän vieressä, en luota Possuun vielä riittävästi. Se olikin hyvä, koska ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Possu oikein sinkosi paikkiksesta. Mun luokseni tosin, mutta yhtä kaikki. Lähempänä koiraa seistessäni sain sen pysymään loppupaikkiksen, ja sivummassa otettiin sitten vielä onnistunut viidentoista sekunnin paikkis. Possu ei ollut oikein paikkistuulella!

Yksilöliikkeinä tein Possun kanssa liikkeiden välejä, koska se on aika räjähtävä. Paitsi tänään se ei ollut. Aina kun seisahduin, Possu tuli viereen tarjoamaan perusasentoa. Se ei nähnyt ketään muuta, ei viereistä kehää, ei kehänlaidan yleisöä. Se palkkautui hyvin sosiaalisella (joskin palkkasin myös nameilla) ja pysyi lähelläni seuraavan liikkeen aloituspaikkaan siirryttäessä. Tehtiin kokonainen luoksetulokin, jossa se ekalla varasti, toisella yrityksellä tarjosi eteentulon vaikka kutsuin sivulle :D Mutta, se nyt on vielä vauva. Olin Possuun ihan supertyytyväinen, se oli hienosti mukana ja teki hienosti töitä mulle.

Stepu teki vielä loppuun hakuilmaisuita, ja oli niin super! Se ei kertaakaan tarjonnut maahanmenoa, vaan toi joka kerta rullan suoraan mulle ja lähti sievästi ilmaisulle. Vika otettiin jo nurtsilla niin ettei rulla näkynyt kauemmas, Stefa hetken epäröi ennen kuin huomasi rullan ja kiikutti sen niin kiltisti mulle. Yli-Stefa! Seuraavaksi siirretään ilmaisutreenit vähän vaikeampaan maastoon, nurtsille, ehkä kohta metsäänkin. Ja sit kun se aina etsiskelee kivasti sen rullan sieltä, saadaan siirtää noi jo hakuihin, ja jee jee jee! Hakukoe, täältä me tullaan!

Ei kommentteja: