Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

Särkyneenpyörän Stefa & My Trusted Friend Kane's Wicky & Mieletön Moottori

maanantai 9. helmikuuta 2015

The 69 Eyes: Devils

Lauantaina oltiin taas tokokokeessa. Jälki oli sen näköistäkin ettei olla tehty tässä välissä mitään :D Ei vaan, suurimmat mokat toki johtui siitä ettei oltu treenattu tarpeeksi, mutta pääasiassa ne mihin oon nyt panostanut tässä välissä toimi. Ollaan siis hinkattu suuret määrät ruutua ja tunnaria sekä seuruuta.

Lähdettiin porukalla Pieksämäelle asti kun siellä kerran oli tilaa. Jännällä tavalla kaikki kokeet lähempänä on täynnä. Liekö sitten syynä tokosääntömuutos vai SM-kisojen aikainen ajankohta, täyttä on joka tapauksessa.

Tuomarina Pieksämäellä oli Marko Puranen, uusi tuttavuus mulle. Säikähdin kun tokotuomari voi olla alle 50-vuotias mies! Tyyppi oli tosi tiukka perusasentojen ja noutojen luovutusten suoruudesta. Sitten taas raflaavia käsi- ja vartaloapuja ei tuntunut näkevän lainkaan. Harmi meille, kun Stefa on vino :D

Aloitettiin paikkiksilla. Stefa meni hyvin alas, pysyi hyvin, pää oli käynyt maassa, mutta nosti sen sitten takaisin ilmaan. Kun kävelin koiran luo se vaihtoi tosi räikeästi lonkkaa mennen ihan mutkalle. Nätti loppu.
Paikallamakuu 9

Yksilöt alkoivat normijärjestyksessä seuruulla. Prässäsin Stefaa vähän ennen yksilöitä, tein seuruuta josta sain sen kikkailtua edistämään ja sain sanottua sille hyi. Sitten kun mentiin kehään Stefa lähti seuruuseen ihan hyvin, mutta edisti sitten vähän kuitenkin -.- Myös pari perusasentoa jäi tekemättä, vaikka niitä ollaan oikeesti hinkattu. Jossain vaiheessa oli myös väljä. Vinoja perusasentoja useita, Stepukka myös poikitti välissä.. MUTTA jälkeenpäin videolta katsoessani hidas käynti ja täyskäännökset oli ihan ylihyviä, välillä se myös seurasi poikkeuksellisesti oikealla paikalla :D
Seuraaminen 6

Liikkeestä istumisen seuruuseen lähti keulimalla. Ennakoi seisomisen juuri ennen liikkurin käskyä, en tajunnut kutsua takaisin mukaan, ja se jäi sit sinne seisomaan kun käskin istumaan.. Voivoi.
Liikkeestä istu 0

Luoksariin olin hirmutyytyväinen! Nopea maahanmeno, nopeat juoksupätkät, nopeat pysäytykset.. Ja sit se tuli vinoon loppuasentoon. Ja vinoon perusasentoon :D Videolta ihastellessani vauhtikin ois voinut olla vähän nopeampi, mutta Stefaksi se oli oikein kelvollinen.
Luoksetulo 7,5

Ruutu. Voi, tämä oli ihana :D Stefa säntäsi sinne kuin tykin suusta, pysähtyi keskelle, meni maahan nätisti.. Sit se kyllä haisteli :D Mitäs hittoa Stefa, ei ole sen tapaista haistella ruudussa. Mutta, lopetti sen, makas nätisti, tuli viereen nopeasti. Oli varmaan se loppuasentokin vino :D
Ruutu 9

Hyppynoudossa Stefa haki tosi paljon lähtöhyppyä, takaisintullessa kiersi. Eikä meinannut irrottaa kapulasta toisellakaan käskyllä. Ja ennakoi perusasennon. Voivoi :D
Hyppynouto 0

Metallinoudossakaan Stefa ei ois halunnut irrottaa. Siis metallista, oikeesti. En tiiä mistä muut pisteet lähti, palautus oli vähän hitaampi, mutta perusasento oli ihan suora. Luovutuskin kai?
Metallinouto 7,5

Tunnarin Stefa vaan sähelsi. Söi jotain sieltä maasta ja toi väärän.
Tunnari 0

Kaukokäskyt oli superhyvät!! Näytti tosi mainioilta mulle, mutta ei sit tuomarille :D Sanoi että pisteet lähti vaanivasta asennosta seistessä ja istuessa. Videolta tarkastin, että s-m-vaihdossa liikkui hieman eteenpäin, ja istumiset oli vajaita.
Kaukokäskyt 8

Pitkät pätkät tuomari tästä jutteli mutta en muista kyllä enää mitään siitä :D Stefa oli vähän villi liikkeiden välissä, yritti muun muassa varastaa liikkurilta kapulaa.. Että ei ihme jos pisteet varisi.
Kokonaisvaikutus 8

VOI0, 181 pistettä

No, mitäs tästä nyt toteaisi. Olin ihan rikki, nyyh, miksi sen vire nousee kehässä ihan kohtuuttomaksi. Sitten katsoin videolta eikä se vire ollutkaan mitenkään paha. Ja masennuin kun meidän noinkin hyvä suoritus ei riitä edes tulokseen. Minkä jälkeen katsoin pistelappua ja muistin että joo, mehän nollattiin kolme liikettä. Hyppynoutoahan Stefa haki jo viimekokeessa, joten se kaatui nyt ihan siihen etten ollut treenannut sitä kun luotan kyseisen liikkeen toimivuuteen liikaa. Istuminen meni ennakointiin, tunnari siihen että se nyt ei vaan ole tehotreenistä huolimatta toiminut. Pitäis jollain konstilla saada se toimimaan silloinkin kun koira on korkeassa vireessä, koetilanteessa kun en saa virettä sopivalle tasolle laskettua.

Ei sitten näköjään saatu TK3:sta. No, koitetaan hakea se valionarvo sitten kuitenkin.

Ei kommentteja: